10 vragen bij je zoektocht naar een webdesigner

geplaatst in: AHA-blog | 0

Als je op zoek bent naar iemand om je website (mee) te maken dan kom je op een markt met heel veel aanbod. Er zijn namelijk veel manieren om een website te maken, er zijn veel designers die een website kunnen maken en de prijzen variëren enorm.

marktDe ene marktkoopman roept net iets harder,
de ander is weer net iets goedkoper…

 

 

 

Met dit vragenlijstje in de hand kun je misschien voorkomen dat je appels met peren vergelijkt. 

  • Wat kost het om mijn website te (laten) maken?
  • Is de prijs inclusief zoekmachine-optimalisatie?
  • Kan ik leren hoe ik wijzigingen aanbreng en artikelen publiceer?
  • Toont mijn site ook goed op tablets en smartphones?
  • Wat moet ik aanleveren?
  • Ben ik 100 % eigenaar van mijn site?
  • Kan ik een paar voorbeelden in werking zien?
  • Heeft mijn website ook een koppeling met sociale media?
  • Hoe lang duurt het voordat ik mijn website in de lucht heb?
  • Wat wordt er nog meer geboden naast het design?

Ook ik sta op de markt: met een manier om je website-wens te realiseren. Mijn aanbod:

AHA co-creatie: learning by doing.

Voor € 549 excl.BTW maken we samen jouw website. In 4 individuele workshops realiseren we samen jouw website-wens én leer ik je hoe WordPress werkt. Na dit traject heb je een professionele website die doet wat ie moet doen. Een website die je snapt omdat ik je uitleg hoe de site aan de achterkant werkt. Daarnaast geef ik je tips en adviezen over zoekmachine-optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid, tekst, beeld en meer.

Ik help je graag.