Ben je op zoek naar iemand in de buurt van Nijmegen om samen jouw WordPress website mee te maken?
Kun je wel wat hulp gebruiken bij de ontwikkeling van je website?

Aangenaam, ik ben Anette van Haren (1966). Ik kan je helpen.
Ik maak websites met WordPress, coach klanten bij het maken van hun website en geef workshops over WordPress, zoekmachineoptimalisatie en Mailchimp.
Na 13 jaar ervaring als MBO-docente en 3 jaar als implementatie-consultant ICT ben ik eigen baas geworden.
En dat bevalt me prima; mijn ervaring, expertise en enthousiasme komen samen in mijn huidige werk als zelfstandig websitecoach.

WordPress Nijmegen

Mijn specialisaties zijn WordPress, content en zoekmachineoptimalisatie (SEO).  Ik maak websites vanuit een holistische visie; vriendelijk voor bezoekers, gebruikers, zoekmachines, alle schermformaten, moderne browsers, vriendelijk voor jou als beheerder en passend binnen het beschikbare budget. Het mooie van deze holistische aanpak is dat de website hierdoor vanzelf goed rankt in de zoekresultaten. Ik werk volgens de regels van de kunst zoals Google het graag heeft.

Ik woon en werk in Nijmegen Oost. Daarnaast houd ik op woensdagen WordPress spreekuur bij StartUpNijmegen t.o. het station.

Persoonlijke totaalaanpak

Het unieke aan mijn AHA co-creatie concept is dat ik samen met de klant een website maak, ik ga letterlijk naast iemand zitten om samen een website te realiseren. Via AHA co-creatie deel ik mijn kennis door een persoonlijke totaalaanpak. Dit werkt efficiënt en is leerzaam voor beide partijen (en is nog gezellig ook).
Ik focus ik me op de wensen en doelstellingen van de klant; samen maken we een heldere professionele site te maken die doet-wat-ie-doen-moet. Ik denk mee, leef me in, stel kritische vragen en kijk mee vanuit een holistisch perspectief.

 

mw-234x60Ik propagandeer kritisch en bewust mediagebruik. Omdat ik een gezonde mentaliteit ten opzichte van de nieuwe media belangrijk vind ben ik netwerkpartner bij Mediawijzer.net .

 

Neem vrijblijvend contact met me op, ik help je graag.

 

 

AHA co-creatie in de Wijkkrant Nijmegen Oost

 

Wat anderen zeggen