Accelereer succes met jouw personal websitecoach

geplaatst in: AHA-blog | 0

 

samen website makenEen websitecoach helpt je om het doel te bereiken dat jij met je website voor ogen hebt. Een websitecoach is dus een eigenlijk een soort personal trainer, maar dan voor een fitte website.  Een fitte website is een website die doet-wat-ie-doen-moet.

Ik ben websitecoach en help je bij het realiseren van jouw websitedoel. Terwijl we samen jouw website realiseren focus ik me op jouw doel, op jouw wensen en op jouw eisen.

Ik luister en stel je vragen, ik leef me in en denk met je mee. Ik adviseer over content. Ik help met hoog scoren in Google.
Ik kijk met de ogen van een bezoeker ( lees: een potentiële klant) naar jouw website en ik werk volgens de regels van de kunst zoals Google het graag heeft (Context is King). En ik leer je hoe WordPress werkt. Zo realiseren we samen een website die doet wat-ie-doen-moet, een fitte website.

Ik adviseer je graag bij de realisatie van jouw website met WordPress. Ik weet dat ondernemers waarde hechten aan zelfredzaamheid. Doe ik ook. En daarom pakken we het samen aan. Jij weet wat je wilt, ik weet hoe het moet. Ik geloof in de kracht van co-creatie.