Tip 1 : Hostingpartij voor je WordPress website

Een gouden tip voor wie op zoek is naar een goedkope, betrouwbare hostingpartij
met een fantastische helpdesk >

Neostrada – Goedkope webhosting & Domein registratie v.a. €4,95!

Neostrada – Goedkope webhosting & Domein registratie

 

Tip 2 : Boeken

Leren over WordPress? Meer weten over online marketing?
Over deze boeken ben ik erg enthousiast, zowel om van te leren als om je te laten inspireren.

handboek WordPress 4
In dit handboek vind je uitleg over alle gangbare en meer geavanceerde taken die komen kijken bij het opzetten en beheren van de zelfgehoste versie van WordPress. > Bestel dit boek.
AHA - Maak ze gek Marketingtips
Aartjan van Erkel kent elk psychologisch inzicht dat relevant is voor online marketing. En hij weet precies hoe je ze toepast om een killer-website te maken. > Bestel dit boek .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip 3 : Technisch onderhoud voor je WordPress website

Zodra je website klaar is, heeft hij onderhoud nodig. Websiteonderhoud is noodzakelijk om de performance en snelheid van je website optimaal te houden. Elke website krijgt op een gegeven moment met bots te maken. Dit zijn scripts of applicaties die geautomatiseerd uw website benaderen. Er zijn ook bots die jouw website steeds opnieuw indexeren of proberen te hacken. Dat kan problemen opleveren:

  • Bandbreedte; elke keer als een pagina wordt geraadpleegd wordt er bandbreedte verbruikt. Dit kan zorgen voor hoge kosten als veel bots regelmatig je website benaderen.
  • Snelheid; Op het moment dat een pagina wordt geladen, wordt er geheugen en CPU gebruikt. Wanneer er meer aanvragen plaatsvinden dan uw server (geheugen en CPU) aankan, dan wordt de website langzaam of kan deze niet meer worden benaderd.
  • Veiligheid; (bijna) elke webapplicatie heeft zijn zwakke punten. Een bot kan deze vinden en vervolgens je webapplicatie onbereikbaar maken of spam versturen.

Voor het technisch onderhoud van je website adviseer ik je om contact op te nemen met Martin Velthuizen van KroonMarketing.

Het onderhoudscontract kost normaal gesproken 20 euro per maand, maar via mij krijg je bij Martin 25% korting. Voor 15 euro per maand is je website in vertrouwde handen.