Ben je trots op je (nieuwe) website?

Vergeet dan niet om aandacht te blijven geven aan de website.
Backups, beveiliging en updates van de software zijn erg belangrijk om de site veilig online te houden.

WordPress wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt en veel ontwikkelaars helpen om WordPress te verbeteren en uit te breiden. Helaas is WordPress niet alleen onder gebruikers populair, ook hackers richten zich steeds vaker op WordPress. Om kwaadwillenden buiten de deur te houden is het erg belangrijk om de WordPress omgeving goed te verzorgen. Dit begint al met de eigen gebruikersgegevens en de bijbehorende wachtwoorden.

Een huis is net zo onveilig als hoe de eigenaar met de sloten, deuren en ramen omgaat.

Het content management systeem WordPress is voortdurend in ontwikkeling. Er wordt wereldwijd continue gewerkt aan verbeteringen van WordPress en aan de diverse WordPress plugins en thema’s. Hierdoor komen er regelmatig nieuwe updates uit. Bovendien kunnen beveiligingslekken ontstaan in de WordPress installatie of plugins die niet up-to-date zijn. Het uitvoeren van updates zorgt er daarom voor dat reeds bekende beveiligingslekken worden gedicht.

Regelmatig de boel opschonen is ook beter voor de performance van je website. Een schone website voorkomt onnodige vertraging.

Aanrader en korting:

 

Voor het technisch onderhoud van je website adviseer ik je om contact op te nemen met Martin Velthuizen van KroonMarketing.

Martin heeft al heel wat van “mijn” websites in beheer, ook deze website, en ik ben daar erg tevreden over.

 

Het onderhoudscontract kost normaal gesproken 20 euro per maand, maar via mij krijg je bij Martin 25% korting. Voor 15 euro per maand is je website in vertrouwde handen.
En als je contact opneemt met Martin, doe hem mijn hartelijke groeten. (Heb je meteen de korting te pakken.)