Peter Kooij” Anette van Haren is een echte vakvrouw op het gebied van websites. Ze is heel helder en weet de dingen goed over te brengen. WordPress, marketing, het wordt allemaal vloeiend en begrijpelijk verteld. En open in het contact, zodat je aansluiting vindt met jouw specifieke vragen.”

Peter Kooij | Voorzitter bestuur Han Fortmann Centrum


joris“Samen met Anette heb ik een zeer mooie en functionele site gemaakt. Anette begeleid het proces erg goed en zorgt ervoor dat je bekend raakt met het maken en onderhouden van een website, zodat je deze later zelf weer kan aanpassen als je dat wilt. Kijk op kniecare.nl om te zien wat het resultaat geworden is.”

Joris de Wildt | fysiotherapeut


Reina“Vormgeving, webdesign en oog voor marketing; in Anette vond ik het alle drie. Ze stelt goede vragen, denkt met je mee, doet suggesties en is voortdurend betrokken bij je vraagstelling. Door haar prettig kritische en geïnteresseerde houding kom je samen in een creatief proces. Vooral dit samen creëren, iemand die vanuit èchte interesse en betrokkenheid met je meedenkt, heb ik gewaardeerd en als inspirerend ervaren. “

Reina Janssen | Loopbaanprofessional


guus“Met de keukentafelformule maakt Anette een mooie mix tussen het professionele en persoonlijke. Ze is duidelijk in haar aanpak, stemt goed af op mijn vraag, mogelijkheden én beperkingen bij het bouwen van een website. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en over het samen werken hieraan. Anette maakt het idee van co-creatie helemaal waar. ”

Guus Klaren | Coach, supervisor, trainer


Chantal“Een website maken met Anette van Haren betekent óók je focus bepalen. Aandachtig bespreekt ze jouw aanbod en motivatie met je.
Anette is iemand die met je meedenkt en jouw wensen in praktische oplossingen vertaalt.
Het resultaat: een heldere website die staat voor wat je wilt overbrengen.”

Chantal Overgaauw | Zelfstandig communicatieadviseur


18d78e7“Anette van Haren heeft mij uitstekend begeleid bij het maken van mijn nieuwe site. Zij is heel deskundig op het gebied van het werken met WordPress, het meedenken rond inhoud, design en mediagebruik. Wat haar vooral speciaal maakt is haar ervaring in het onderwijs en haar focus op co-creatie. Daardoor is zij in staat om niet alleen een mooi resultaat te bereiken maar mij ook nog op coachende wijze te leren hoe ik in de toekomst zelfstandig mijn site kan bijhouden en veranderen. Iedereen die bezig is met het maken van een site, wens ik een Anette!”

Marjo Korrel | Coach


32712a2“Anette heeft in vier weken samen met mij mijn website gemaakt, maar dat was bepaald niet het enige. Ze is ook een geweldige marketeer, heeft een heel goed ontwikkeld taalgevoel en was voortdurend beschikbaar om al mijn vragen te beantwoorden. Maar het fijnst vond ik dat Anette enorm meeleefde met mijn bedrijf in ontwikkeling, heel goed meedacht en een grote en warme betrokkenheid toonde. Inhuren die dame!”

Annemarie Boumans | Grafisch vormgeefster


 

Portfolio | Prijs