Een website maken met Anette betekent óók je focus bepalen. Anette is iemand die met je meedenkt en jouw wensen in praktische oplossingen vertaalt. Het resultaat: een heldere website die staat voor wat je wilt overbrengen.

Chantal Overgaauw

Vormgeving, webdesign en oog voor marketing; in Anette vond ik het allemaal. Ze stelt goede vragen en denkt met je mee. Door haar prettig kritische, geïnteresseerde houding kom je samen in een creatief proces met een mooi resultaat.

Reina Janssen

Anette is erin geslaagd samen met mij een website te maken precies zoals ik het wil. Het was gezellig en leerzaam. Mijn site is prachtig geworden.
En fijn dat ik voortaan zelf iets op mijn site kan publiceren, ik weet nu hoe het werkt.

Marlieke Overmeer

Anette maakt het idee van co-creatie helemaal waar: een mooie mix tussen het professionele en persoonlijke. Ze is duidelijk in haar aanpak, stemt goed af op mijn vraag, mogelijkheden én beperkingen bij het bouwen van een website.

Guus Klaren

Anette is ook een geweldige marketeer, heeft een heel goed ontwikkeld taalgevoel en was voortdurend beschikbaar om al mijn vragen te beantwoorden. Maar het fijnst vond ik dat Anette enorm meeleefde met mijn bedrijf in ontwikkeling, heel goed meedacht en een grote en warme betrokkenheid toonde. Inhuren die dame!

Annemarie Boumans

Voor een klant zocht ik iemand die websites in WordPress kon maken. Google geeft uitkomst, en wie daar hoog in de lijst staat, heeft het goed voor elkaar. Anette van AHA stond bovenaan. We zijn met haar het traject ingegaan. Ze is in een woord ‘geweldig’! Zowel als mens als vakvrouw. Goede ideeën. Strak in de planning. Duidelijk in haar afspraken. Daar kun je goed zaken mee doen. Inmiddels heb ik ze bij andere relaties van me aanbevolen. Een topvrouw.

Pieter de Wildt

Ik vond het geweldig om met Anette te werken, een vakvrouw, persoonlijk en afgestemd. In nauwe samenwerking ontstaat een website die bij je past. Ik zag er tegenop om mijn website concreet vorm te geven. In korte periode zetten we in 4 stappen een professionele website online. Kortom een aanrader!!!

Rob Holdrinet

Anette van Haren is een echte vakvrouw op het gebied van websites. Ze is heel helder en weet de dingen goed over te brengen. WordPress, marketing, het wordt allemaal vloeiend en begrijpelijk verteld. En open in het contact, zodat je aansluiting vindt met jouw specifieke vragen

Peter Kooij

Samen met Anette heb ik een mooie functionele site gemaakt. Anette coacht het proces erg goed en zorgt ervoor dat je bekend en vertrouwd raakt met WordPress, zodat je je website later zelf kunt aanpassen als je dat wilt.

Joris de Wildt

Iedereen die aan de slag gaat met het maken van een website, wens ik een Anette. Ik heb op een prettig coachende wijze geleerd hoe ik zelfstandig mijn site kan bijhouden.
Anette is WordPress-expert en denkt mee over inhoud en design.

Marjo Korrel

Zelfs vanuit New York kun je perfect met Anette samenwerken! Op afstand heb ik met Anette aan de basis van mijn website gewerkt en kon ik door de vliegensvlugge start direct zelf aan de slag. Heel leuk om te doen samen zo’n website creëren.

Maaike de Both

AHA co-creatie maakt haar naam helemaal waar, het is echt samen een website bouwen. Op prettige en rustige wijze heeft Anette ons door het hele proces heen geloodst. Voor ons was (en is) het heel belangrijk dat we zelf het beheer van de website in de hand hebben en snappen hoe het werkt. Dat is zeker gelukt. Anette, bedankt!

Holleman & Klaasse

Ik deed mee met de cursus WordPress bij Anette omdat ik van mening ben dat je beter zelf een eigen website kunt bouwen, dan het bouwen van een website uit te besteden aan derden. Hierdoor krijg je zelf inzicht in de opbouw en functionaliteiten van WordPress.
Aanpassingen aan de website bijvoorbeeld, kan ik nu zelf uitvoeren!
Anette heeft mij in de uiterst verhelderende cursus WordPress de tips en tools gegeven om mijn eigen website te bouwen. Bijkomend voordeel was dat ik met de andere medecursisten ervaringen in het bouwen van de eigen website kon uitgewisselen. Zeker een aanrader om deze cursus bij Anette te volgen!

Bart Stein - Nijmegen

Top concept!  Je krijgt een goede website voor een lage/eerlijke prijs … en geen onderhoudskosten want dat kan je nu zelf. Je hoeft ook niet van te voren al vast te leggen hoe het eindresultaat eruit moet zien. Ook hierin denkt/coacht Anette mee. Allemaal bij de prijs inbegrepen. Van harte aanbevolen.

Ben Gorter

Anette bleek niet alleen in staat om structuur aan te brengen in mijn doolhof aan ideeën en plannen voor de site. Ze kreeg het ook voor elkaar om mij plezier te laten krijgen in dat proces!
Ik kan iedereen aanraden om te stoppen met zelf aan te modderen en meteen de boel goed aan te pakken (tegen een bijzonder schappelijke prijs) samen met Anette.

Rob Janssen