Personal trainer voor een fitte website

geplaatst in: AHA-blog | 0

 

Ik had weer een mooi AHA momentje toen ik de vergelijking zag tussen mijn werk als websitecoach en het werk van een personal trainer.

Laat ik dit eens toelichten:

 

De overeenkomst tussen personal trainer en websitecoach

Ik help ondernemers om een fitte website in een goede vorm en in een topconditie neer te zetten. Ik help om het doel van de website te bereiken. En ik geef de juiste tools in handen om zelf de website in een goede conditie te houden. ZIe je de overeenkomst?

Intakegesprek

Ook ik begin met een uitgebreid intakegesprek. We bespreken je wensen en doelen voor wat betreft je website. We bespreken je instapniveau en wat ik voor je kan doen. Als we beide van mening zijn dat onze samenwerking tot een website in goede vorm en conditie zal leiden, gaan we samen aan de slag in een aantal individuele workshops.

Training

Terwijl we samen jouw website realiseren train ik je in het gebruik van WordPress. Dit Content Management Systeem leent zich uitstekend om een succesvolle website neer te zetten. Je leert van mij hoe WordPress werkt zodat je na de trainingsperiode zelfstandig uit de voeten kunt met dit CMS. Zo draagt mijn hulp dus ook bij aan jouw zelfredzaamheid.

Coaching

Omdat iedereen anders is en iets anders wil, zijn mijn workshops individueel. Ik stem me af op jouw wensen, doelen en mogelijkheden.
Ik kom letterlijk naast je zitten om je te begeleiden bij het maken van jouw website met WordPress.

Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  • bewustwording en persoonlijke groei
  • het vergroten van zelfvertrouwen en
  • het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden

Coach en gecoachte* nemen ieder hun verantwoordelijkheid voor het proces.” ( Bron: nobc.nl)

Wanneer we samen jouw website maken coach ik je – tijdens het hele traject. Ik focus me op het ontwikkelen en toepassen van jouw eigen mogelijkheden.

De voordelen: je krijgt effectieve begeleiding, een optimaal resultaat, persoonlijke aandacht en je bespaart jezelf tijd.

Met de mix van mijn digitale & didactische skills heb jij een prima WordPress websitecoach naast je om samen jouw website mee te maken.

(En nee, de personal trainer op deze foto dat ben ik niet, een foto van mij zie je op de homepage)

 

 

Neem contact op

 

Investeren in de gezondheid & conditie van je website betaalt zich terug in vrijheid, voldoening, tijd en geld.

 

 

Deel dit bericht met je netwerk: