Personal trainer voor een fitte website

geplaatst in: AHA-blog | 0

Linda de Mol, Oprah Winfrey en Gordon hebben alle drie een personal trainer die hen helpt om af te vallen of fit te zijn. Hun personal trainer is behalve trainer ook hun coach, vertrouwenspersoon, master en leraar. Ik heb het hier over een personal trainer die helpt om in een goede vorm te komen en in goede conditie te blijven.

Tot zover de inleiding op dit blogbericht..

 

Ik had weer een mooi AHA moment toen ik de vergelijking zag tussen mijn werk als websitecoach en het werk van een personal trainer.

Laat ik dit eens toelichten:

 

De overeenkomst tussen personal trainer en een websitecoach

Ik help ondernemers om een fitte website in een goede vorm en in een topconditie neer te zetten. Ik help om het doel van de website te bereiken. En ik geef de juiste tools in handen om zelf de website in een goede conditie te houden. ZIe je de overeenkomst?

Intakegesprek

Ook ik begin met een uitgebreid intakegesprek. We bespreken je wensen en doelen voor wat betreft je website. We bespreken je instapniveau en wat ik voor je kan doen. Als we beide van mening zijn dat onze samenwerking tot een website in goede vorm en conditie zal leiden, gaan we samen aan de slag in een aantal individuele workshops.

Training

Terwijl we samen jouw website realiseren train ik je in het gebruik van WordPress. Dit Content Management Systeem leent zich uitstekend om een succesvolle website neer te zetten. Je leert van mij hoe WordPress werkt zodat je na de trainingsperiode zelfstandig uit de voeten kunt met dit CMS. Zo draagt mijn hulp dus ook bij aan jouw zelfredzaamheid.

Coaching

Omdat iedereen anders is en iets anders wil, zijn mijn workshops individueel. Ik stem me af op jouw wensen, doelen en mogelijkheden.
Ik kom letterlijk naast je zitten om je te begeleiden bij het maken van jouw website met WordPress.

Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  • bewustwording en persoonlijke groei
  • het vergroten van zelfvertrouwen en
  • het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden

Coach en gecoachte* nemen ieder hun verantwoordelijkheid voor het proces.” ( Bron: nobc.nl)

Wanneer we samen jouw website maken coach ik je – tijdens het hele traject. Ik focus me op het ontwikkelen en toepassen van jouw eigen mogelijkheden.

Voordelen

Personal training heeft veel voordelen: je krijgt effectieve begeleiding, een optimaal resultaat, persoonlijke aandacht en je bespaart jezelf tijd.

Deze vlieger gaat ook op voor websitecoaching.

Met de mix van mijn communicatieve eigenschappen, inlevingsvermogen, motiverend karakter, digitale & didactische skills heb jij een prima WordPress websitecoach naast je om samen jouw website mee te maken.

Je profiteert van mijn kennis & kunde over het maken van een website met WordPress.
Ik help je graag om jouw websitedoel te bereiken.

 

Het investeren in de gezondheid & conditie van je website betaalt zich terug in vrijheid, voldoening, tijd en geld.

Bekijk de mogelijkheden hier.