Wat is een AHA co-creatie?

Een website die je samen met mij, Anette van Haren (AHA), maakt. Terwijl we samen jouw website realiseren leg ik je WordPress uit en geef tips/adviezen over zoekmachineoptimalisatie, webtekst schrijven, balans aanbrengen tussen tekst en beeld etc. Je website onstaat in co-creatie. Ik coach je, jij bent én blijft 100% eigenaar. Jij weet wat je wilt, ik weet hoe het moet.

 

 

Kan ik leren hoe ik wijzigingen aanbreng en artikelen publiceer?

Jazeker. Tijdens de realisatie van jouw site leer ik je hoe het CMS WordPress werkt. Jouw site maken we samen.  Zo vangen we twee vliegen in 1 klap: realiseren én leren hoe de site aan de achterkant werkt. Dat is de kracht van een AHA co-creatie.

Waarin zit de meerwaarde van websitecoaching?

Ik ben webprofessional en jij profiteert daarvan. Wanneer we samen jouw site maken adviseer ik je tijdens het hele traject over alle deelgebieden zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), gebruiksvriendelijkheid (usability) en content (tekst en beeld). Ik heb verstand van het maken van een goede site; een site die doet wat ie doen moet. Een AHA co-creatie kenmerkt zich door de persoonlijke totaal-aanpak.

Hoe is onze taakverdeling?

Jouw site maken we samen: ik adviseer, jij bepaalt. Jij levert de content: jij maakt je tekst & zorgt voor je beeldmateriaal. Ik leer je hoe je deze tekst en het beeld op je site zet. Ik zorg voor de technische realisatie, de vormgeving en ik geef je heel veel tips en adviezen. Tijdens ons hele traject communiceren we doorlopend over inhoud en vorm. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat tekst en beeld in balans zijn.

Ben ik 100 % eigenaar van de site ?

Je bent en blijft 100% eigenaar van je site. De domeinnaam en het hostingpakket staan op jouw naam. Tekst en beeld op de site komen van jou, dus de inhoud valt onder jouw verantwoordelijkheid (Ook als het niet je eigen tekst en beeldmateriaal is).

Is de prijs inclusief zoekmachine-optimalisatie?

Ja, we gaan er samen voor zorgen dat je site goed gevonden wordt door de zoekrobots van Google. We werken met WordPress dus dat zit wel goed : Google loves WordPress. Bovendien ben ik goed op de hoogte van de eisen die Google stelt aan websites om hoog te scoren in de zoekresultaten.

Kan ik voorbeelden zien?

Om een indruk te krijgen: bekijk mijn portfolio Een AHA co-creatie is helder, eigentijds en heeft een professionele uitstraling.

Toont mijn site ook goed op tablets en smartphones?

Een AHA co-creatie is responsive: jouw website toont goed op alle schermformaten.

Heeft mijn website ook een koppeling met sociale media?

Ja. Een AHA co-creatie heeft koppelingen met de sociale media profielen die jij wilt. En als je meer over sociale media wilt leren: ik help je graag om de sociale media slim in te zetten.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn website in de lucht heb?

Een AHA co-creatie ontstaat in gemiddeld 4 weken. De planning maken we samen. Als het jou ook uitkomt plannen we iedere week 1 individuele workshop, zodat we na de 4e afspraak samen een professionele en heldere website hebben gerealiseerd, een website die doet wat ie doen moet. Een website die je zelf kunt beheren omdat je snapt hoe WordPress werkt. We kunnen natuurlijk ook best binnen 1 week jouw website realiseren. Verspreid je de 4 afspraken liever over 4 maanden? Ook prima, ik ben flexibel. En als je een keer de afspraak wilt verzetten, ook geen probleem.

Wat kost het om samen een website te maken?

Samen een basis-website maken in 4 workshops kost € 649 excl. BTW

Samen een business-website maken in 7 workshops kost € 949 excl. BTW